„Ѕвона“ e првиот сингл од новиот албум на Каролина Гочева

Музиката и аранжманот се на Никола Мицевски, текстот е на Весна Малинова, а спотот е во режија на Огнен Шапковски - Мелем Продукција.

- Се надевам дека ќе уживате во нашава топла приказна, прва од новиот албум што за Вас со огромна љубов го подготвуваме, вели Каролина.

Видеото за новиот сингл „Ѕвона“ е објавен на официјалниот ЅоуТубе канал на Каролина.