„Тајфата“ промовира нова песна

Никола Јанков – Коки и бендот „Тајфата“ имаат нова заедничка песна. Станува збор за „Песно стара“, која веќе беше промовирана. Видеото е снимено на неколку локации низ земјата, а публиката веќе ја прифати со задоволство.

Промотивното видео можете да го погледнете во продолжение