УШТЕ ЕДНО УРНЕБЕСНО ШОУ НА ЗЛАТНА БУБАМАРА

Пензионерите знаат да скијаат како професионалци, семејствата на ручек во ресторан комуницираат преку социјалните мрежи, а потоп на светот ќе му се случи кога панорамското тркало ќе се заглави кај мостот "Око".

Читај повеќе...