ТАМАРА И КИЛИ ГО РАСПЕАА ЕТЕРОТ

Тамара му гостуваше на Кили во новогодишното студио на Радио Буба Мара во ТЦ „Зебра“. Слатко се изнаприкажаа за се и сешто, а Тамара, иако се израдува на неговото враќање во Скопје, знаејќи колку му е убаво во Еквадор, му посака на Кили скоро да му се врати на своето место под еквадорското сонце.