СЕКОЈ ДОБИ ШТО СИ БАРАШЕ, А МОЖЕБИ НЕ ОЧЕКУВАШЕ

По 17. издание на оваа наградно-хумористична и сатирична манифестација извесно е дека во Универзалната сала, таму никој не се најде случајно

Читај повеќе...