Промоција на новата евровизиска песна

Во четврток, на 14-ти март,  во 19 часот,  во студио 1 во Македонска Радио Телевизија, ќе се одржи промоција на новата евровизиска песна.
Премиерата на новата песна ќе биде дел од снимањето на светски познатото шоу Танц со ѕвездите.