Премиера на документарниот филм посветен на Вања Лазарова

Во Кинотеката на Македонија утре 15-ти јули) во 11 часот премиерно ќе биде прикажан документарниот филм посветен на животот и делото на легендарната певица Вања Лазарова...

Филмот „Вања - со маки сум се родила“ е реализиран од продуцентската куќа „Медиа Броадцастинг“ и Агенцијата за Филм на Република Македонија.