Нова песна на Слаткаристика

Слаткаристика ја промовираше новата песна „Оф мори мајко“ во која ја отсликува политичката ситуација во Македонија.

Паралелно со песната е промовиран и видео запис во кој се појавуваат повеќе луѓе од различни локации низ светот и во него учестуваат наши јавни личности како Весна Бејбе, Жарко Димитриевски, Угро и други, како и Газда Паја од Србија, Криско од Бугарија и други.