Здравко Чолиќ објави нова песна

Здравко Чолиќ ги израдува своите обожаватели со нова нумера. Во прашање е песната „Куќа полна народ“, која ќе се најде на новиот студиски албум со наслов „Она малку среќа“, кој ќе се најде во продажба во петок, 15 декември.

Она што е интересно дека текстот за новиот хит на Чолиќ го напишал Златан Стипшиќ Џибони, а аранжманот е на Никша Бартош.