Дуке Бојаџиев и Мартина Блажеска со спот за „Eternity“

Познатиот музичар Дуке Бојаџиев и младата охриѓанка Мартина Блажеска го објавија видеоспотот за заедничката песна Eternity, во кој ги споија урбаните слики од Њујорк и магијата на Охрид.

Дуке која е автор и продуцент на Eternity веќе подолго време живее и работи во Њујорк, а Мартина е студентка на познатиот музички колеџ Беркли во Бостн. Спотот го режираше Даниел Јовески.