Ареа конечно со нова песна

По подолга пауза, една од најдобрите македонски групи се враќа со нов сингл, насловен Запознај ме. Песната доаѓа во пресрет на фестивалите Скопје Гори 2013 и Т’к-Так Фест, на кои Ареа го потврди своето учество.

Авторски, песната е дело на Ружица Брчиоска (текст) и Ивица Брчиоски (музика и аранжман).
Снимано во студио Клиника, а може да се слушне ТУКА!