Во почетоците на транзицијата мрачните сили на олигархијата, во 1994 година го формираа РАДИО БУБАМАРА, кое имаше за цел со својата програма да ја затруе прогресивната работничка класа нудејќи им забава, деноноќно слушање радио, политички говори и препишани програми.

Најдобриот македонски фудбалер на својата генерација, напаѓачот на Лацио Горан Пандев, вчера,пред неговото прогласување за најдобар фудбалер интернационалец на Македонија, ја имаше честа да ја слушне рап песната посветена нему. Песната се вика "Уна м

8-то доделување на наградите „Златна бубамара на популарноста“ на најубав можен начин ги потврди полнолетството, зрелоста, духот и ангажираниот хумористично-музички пристап на манифестацијата, која ги освои срцата на публиката во секогаш преполнетата Универзална сала.

Музички новости

На 28 Март 2014 година во Универзалната сала во Скопје, Влатко Стефановски...

Повеќе...

Среда, Март 12, 2014 - 13:56

С.А.Р.С. го претставува албумот „Иконе Поп Културе“

Еден од...

Повеќе...

Вторник, Март 11, 2014 - 14:00

Политичкиот хумор би требало да влијае врз функционерите да ја подобрат...

Повеќе...

Петок, Февруари 28, 2014 - 13:46

Бубамара на YouTube

  • Pikolo AveMarija bozicen koncert so filharmonija
  • Pikolo i AveMarija proba so filharmonija
  • Pikolo proba AveMarija za Boziken koncert
  • ZLATNA BUBA MARA 2014 PART 5
  • vlada divljan - zlatna bubamara 2014
  • severina i vlatko stefanovski - zlana bubamara 2014
  • ZLATNA BUBA MARA 2014 PART 6
  • ZLATNA BUBA MARA 2014 PART 4
  • ZLATNA BUBA MARA 2014 PART 3